Инфо

1. март 2018.1. мар 2018.
ДА ОДЛУЧУЈУ СВИ ГРАЂАНИ, А НЕ ЈЕДАН ЧОВЕК
ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА И ПРЕДСЕДНИК „ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ“ ГОВОРИО НА ЗАВРШНОЈ КОНВЕНЦИЈИ ДРАГАНА ЂИЛАСА У БЕОГРАДУ

ДА ОДЛУЧУЈУ СВИ ГРАЂАНИ, А НЕ ЈЕДАН ЧОВЕК

Градоначелник Шапца и председник „Заједно за Србију“ Небојша Зеленовић говорио је у недељу на завршној предизборној конвенцији листе „Драган Ђилас - Београд одлучује људи побеђују“ у спортској хали „Ранко Жеравица“ на Новом Београду.
Зеленовић је нагласио да нема бољег живота у Србији без енергије.
- Ви сте видели свакога дана око себе једну успаваност, учмалост, успореност нашег друштва. Једно опште стање анестезије у које нас је довео Александар Вучић. Успавао нас је. Људи не верују да је могуће променити било шта данас. Не излазе на изборе, не учествују у јавном животу и потпуно су искључени из било чега – рекао је Зеленовић.
Према његовим речима о свему у овој држави, у Београду, у сваком граду, у општини, у Месној заједници, одлуку доноси један човек.
- То није нормално друштво и то друштво не може да живи добро, нема чему да се нада. Мени је драго што су у овој кампањи отворене теме о којима већ дуго времена причамо заједно, а то је како да што већи број људи, на најнепосреднији начин одлучује о јавним пословима, народним парама, о свом животу. То може да пробуди енергију и да позове велики број људи да се укључе у јавни живот и да створимо бољу и лепшу Србију. Верујем у такво друштво, у такву Србију – истакао је градоначелник јединог слободног града у Србији, како је најављен на конвенцији.
Он је позвао грађане Београда да изађу 4. марта на изборе и да гласају за Драгана Ђиласа.
- Гласајте да Београд победи и да Србија победи. Тог дана гласате о најважнијој ствари – да ли желите да сви грађани одлучују или да само један човек одлучује – нагласио је Зеленовић.
Поред њега, на конвенцији су говорили представници странака и покрета који су подржали листу, кандидати за одборнике и Драган Ђилас. На крају конвенције је организован концерт Влада Георгиева.

Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa