Инфо

1. март 2018.1. мар 2018.
Све што је изгласано  биће и урађено
УРЕЂЕЊЕ ЦЕНТРА ЈЕВРЕМОВЦА

Све што је изгласано биће и урађено

Месна заједница “Јевремовац” одлучила је на референдуму да уреди центар и да почне да се бави озбиљном здравственом заштитом тако што ће обезбедити нову амбуланту за своје суграђане. Тим поводом, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, посетио је са својим сарадницима Јевремовац, протекле седмице. Мештани Јевремовца ће на овогодишњем референдуму одлучивати о трошењу пет милиона динара.
-Видимо да радови озбиљно одмичу а следећи корак је изградња нове амбуланте. Као градоначелник гарантујем да ће све што су грађани гласали на референдумима, бити урађено. Ово је прави начин да се чује шта је заиста народна воља. Позивам грађане да се укључе и да у новом кругу референдума који ће бити одржани средином ове године, кажу шта је за њих најважније, не само у сеоским и приградским месним заједницама, него у читавом граду – истакао је Небојша Зеленовић и додао да је на Градском већу донета одлука да се нова одлука о порезу на имовину месних заједница прошири на територију читавог града.
-Политика која се спроводи у граду Шапцу, не спроводи се нигде у Републици Србији, а нико нема ништа против да она буде једна озбиљна тема за разговор свих у држави. Ово је најбољи начин да се грађани заиста укључе у јавне послове и у свакодневно одлучивање – навео је Зеленовић.
Према речима Милана Васића, председника савета Месне заједнице “Јевремовац”, извођење радова је у првој фази уређења центра села, где се постављају бехатон коцке и тротоар испред школе.
-Ефекти политике повраћаја пореза од имовине наших суграђана у Јевремовцу су већ видљиви у фебруару месецу. Истакао бих овом приликом да су веома битне ствари у претходном периоду са политиком повећања пореза урађене. Мештани Јевремовца су се изјаснили да им је најважнија ствар изградња амбуланте за коју је опредељено више од два милиона динара. Почетак радова очекује се у марту. Захваљујући Градској управи купили смо плац и обезбедили локацију тако да верујем да ћемо на лето имати нову амбуланту – истакао је Милан Васић.

К.Ј.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa