Инфо

1. март 2018.1. мар 2018.
ШАБАЧКИ „ВОДОВОД“ ИЗАБРАО БАНКУ ЗА КРЕДИТИРАЊЕ ПРИКЉУЧЕЊА НА МРЕЖУ

Поштанска штедионица најповољнија

Јавно-комунално предузеће „Водовод Шабац“ завршило је преговоре са пословним банкама које су понудиле моделе кредитирања прикључења на постојећу водоводну и канализациону мрежу на територији нашег града.
Према речима Даниеле Ловрин Гавриловић, директорке Водовода, најбољу понуду је имала Поштанска штедионица и одлучено је да се са овом банком крене у реализацију планираног посла.
- Један од приоритета нашег рада је прикључење на постојећу мрежу. До сада су грађани, када је реч о канализационој мрежи, пола износа морали да уплате одмах, а другу половину на 36 рата. Сада нудимо нашим суграђанима могућност да путем кредита у Поштанској штедионици целокупан износ од око 600 евра у динарској противвредности плате на 36 рата – рекла је она.
Ловрин Гавриловић је додала да би на износ кредита од 70.000 динара, са роком отплате 36 месеци, грађани платили укупну камату око 8.000 динара.
- На овај начин Водовод одмах добија средства која користи за даље ширење мреже, а грађани под најповољнијим условима имају могућност да се прикључе на већ постојећу мрежу – додала је директорка Водовода.

Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa