Инфо

1. март 2018.1. мар 2018.
Поклон представа за предшколце  у години јубилеја
ПРЕДУЗЕЋЕ “СЕТ”

Поклон представа за предшколце у години јубилеја

Поводом обележавања јубилеја, 15 година постојања и рада предузеће за инжењеринг, консалтинг, пројектовање и изградњу “СЕТ” Шабац организовало је поклон представу “Мачак у чизмама” у Шабачком позоришту за предшколце из установе “Наше дете”.
Реализована акција је прва у низу од многобројних, које ће бити посвећене младим Шапчанима. Представом за најмлађе на симболичан начин менаџмент компаније показао је да брине о правим вредностима и да се залаже за афирмацију културе и образовања. Током свог постојања предузеће “СЕТ” било је део бројних друштвено одговорних и хуманитаних акција дајући свој допринос развоју заједнице у свим сегментима друштвеног живота. У плану је сарадња са Предшколском установом “Наше дете” на стварању бољих услова рада у шабачким вртићима, као и стипендирање најбољих ученика који се школују за занимања којима се бави предузеће “СЕТ”.
Ово је био мали поклон предузећа “СЕТ” у години јубилеја свим малишанима овог града и заједно са својим колегама уживао сам у представи. На неки начин ово је само једна од акција предузећа у години када прослављамо. Компанија “СЕТ” слави 15 година постојања и рада, тако да смо тим поводом покренули бројне акције. Оне су превасходно упућене на културу и образовање, а посебно на децу нижих узраста и ово је прва у низу која ће се дешавати у току ове године – навео је Ненад Марковић, шеф пројектног бироа предузећа “СЕТ”.
Одгледали смо представу “Мачак у чизмама” Шабачког позоришта. Дошла су деца из предшколске установе “Наше дете” Шабац, у питању су вртићи: Снежана, Полетарац, Младост, Пчелица и Бубамара. Око три стотине деце је посетило представу, коју смо овом приликом добили бесплатно на поклон од фирме “СЕТ”, која обележава 15 година јубилеја. Имамо велику захвалност да покажемо и у име предшколске установе, деце и свих запослених. Желимо да се захвалимо и нагласимо да је ово диван пример добре праксе, где једна тако успешна фирма показује велику друштвену одговорност јер уважава окружење око себе. А можемо ипак признати да негде у ланцу образовања да је предшколство прва карика од које полазимо. Подржавамо ову акцију и желимо да се тако настави у будућности – навела је Гордана Пузић, васпитач Предшколске Установе “Наше дете” Шабац.
“СЕТ” д.о.о. предузеће за инжењеринг, консалтинг, пројектовање и изградњу основано је у новембру 2003. године са циљем да обавља послове планирања, пројектовања и изградње грађевинских објеката у области виокоградње, нискоградње, хидроградње и инфраструктурних објеката. Велику пажњу компанија поклања стручном усавршавању и образовању својих запослених.
Утисци посетилаца
Најмлађи посетиоци уживали су у представи и догодовштинама лукавог , сналажљивог мачка. Смех, аплаузи и песма малишана пратили су сваку сцену.
Допало ми се када је мачак у чизмама победио џина и појео га.
Мени се свидело када је мачак дошао у краљев дворац и донео му зечеве, поделили су са нама мали суграђани.
М. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa