Инфо

1. март 2018.1. мар 2018.
ВРЕМЕ УСЛОВИЛО ПРОМЕНЕ У КАЛЕНДАРУ СУПЕРЛИГЕ

СНЕГ КРОЈИ КАЛЕНДАР

Јуче је “Мачву” требало да дочека “Радник” у Сурдулици, а потом да Шапчани угосте Крушевљане у недељу у Шапцу. Уместо тога, минус и снег су одлучили да се све помери за три дана
Уместо пута у Сурдулицу, играчи Мачве су имали непланирано, од утакмица, слободну среду, а као „поклон“ од снега, стигла су им додатна три дана да се припреме за меч против “Радника” важан у борби за опстанак. Сурдуличани су спремни за суботу, но остаје упитно колико ће терен бити спреман за важан и борбен суперлигашки дуел какав се очекује. Терени су у Србији махом велики проблем, а и иначе слаб квалитет екипа, још више се умањи због (не)услова. Како су играчи “Радника”, већ можемо рећи стабилног суперлигаша, фаворити, можда лоша подлога умањи нијансу предности “плавих” у односу на “црвено-црне”. Исход је тешко прогнозирати, свакако је реч о тимовима сличног квалитета, а иако је домаћин боље пласиран на табели, “Мачва” је у Шапцу показала да зна против Сурдуличана. Ко је заборавио, баш против њих је остварен најубедљивији тријумф у сезони 4:0.
Сурдулица у утакмицу улази после два ремија, а шанса Мачве би могла бити слаба одбрана, друга најслабија у лиги. После суботњег дуела, већ у среду, Мачва дочекује “Напредак”.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa