Инфо

8. март 2018.8. мар 2018.
ЗАДОВОЉНИ ОДЗИВОМ ГРАЂАНА
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

ЗАДОВОЉНИ ОДЗИВОМ ГРАЂАНА

Поводом Избора за чланове Савета месних заједница одржаних у недељу 4. марта први се огласио Градски одбор Српске напредне странке. На конференцији за медије сазваној овим поводом чланови ГО СНС су изразили задовољство одзивом грађана као и постигнутим резултатом.
-Као резултат наших активности и активности које смо предузимали у протекле четири године, имамо коначан исход Избора за чланове Савета месних заједница 32:19, у корист листа које је подржала Српска напредна странка. Тај резултат је већи од цифре, ако узмете у обзир да је у шест великих градских месних заједница победила листа коју ми подржавамо. Исти овакав резултат је био пре 4 године, дакле грађани су поново гласали за људе које подржава СНС - истакао је између осталог повереник СНС у Шапцу Бобан Бирманчевић.
Поред резултата самих Избора, чланови СНС су се осврнули на дешавања која су на Летњиковцу претходила самим Изборима. По речима Бобана Бирманчевића, групи грађана коју подржава СНС у овој Месној заједници није прихваћена листа, те се 11 особа које подржава СНС није нашло на гласачким листићима.
-Ово је преседан у изборима за Савете месних заједница. У протекле 24 године се никад није десило да било који бирачки одбор не прихвати листу кандидата за Савете месних заједница. Ми смо се жалили изборној комисији, касније ћемо се обратити вишим инстанцама. Али оно што се заправо десило је да група грађана коју предводи један политички анонимус дала себи за право да не прихвати те листе и да после објави листу кандидата за Савет МЗ ”Летњиковац”, где нема 11 кандидата које подржава СНС. То је злоупотреба којом показују немоћ, а ми очекујемо да правда буде задовољена - истакао је Бирманчевић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa