Инфо

8. март 2018.8. мар 2018.
Реакције

Регуларни избори у МЗ Летњиковац

Одговор поводом изјаве повереника Српске напредне странке у Шапцу, Бобана Бирманчевића, о такозваним нерегуларностима у вези са изборима МЗ Летњиковац.
Овим путем желим да политичкој громади Бобану Бирманчевићу одговорим на медијске прозивке у вези са изборима у МЗ Летњиковац.
Ја као политички анонимус, разумео бих господина Бирманчевића да у било ком сегменту говори истину и да су се он и његови партијски другови придржавали слова ИЗБОРНОГ ЗАКОНА у МЗ Летњиковац, као што су се придржавали у свим другим месним заједницама. Пре свега желим да обавестим јавност да СНС није на време предао своје приговоре кандидата, већ су прилично бахато и политички шарлатански закаснили са свим роковима, више од седам дана. Изборни закон је потпуно јасан као и статут МЗ и он сваког тренутка може бити достављен јавности на увид. Изборна комисија је већ по закључивању листе кандидата, ван свих рокова добила приговор на листу, што је наравно, одбијено од стране ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ, која се, понављам, придржавала ИЗБОРНОГ ЗАКОНА И СТАТУТА МЗ. И у вези са тим нема ништа спорно. Лично ми није јасна медијска хајка господина Бирманчевића, политичке громаде, јер сам се ја, политички анонимус, као и сви остали у МЗ Летњиковац придржавао ЗАКОНА и СТАТУТА и свих осталих ПРЕДИЗБОРНИХ ПРАВИЛА.

Никола Веселиновић, УГ Сигуран корак

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa