Инфо

8. март 2018.8. мар 2018.
Третман за редуковање бора

Да ли су хируршке ињекције једини облик третирања бора

Медицинско-козметичке ињекције пронашле су широку примену у целом свету, пружајући одговоре на све потребе модерних жена, нудећи брза решења за сва оштећења која се временом појављују на лицу.
Постоји неколико типова ињекција од којих су најпознатије: Ботуллинум Тоџин ињекција, ињекција хијалуронске киселине, мезотерапијске микро-ињекције. Сви наведени третмани захтевају значајне техничке способности и вештине и могу бити спроведени једино од стране специјалиста. Док са друге стране број негативних аспеката који прате ове процедуре никако није занемарљив. Навешћемо само неке: високи трошкови, фреквенција процедура које временом постају лимитиране, бол и непријатност и учестали опасни пропратни ефекти.
SKINjECTION
Жене су зато у сталној потрази за сигурнијим и јефтинијим алтернативама. Ерицсон Лаборатоире одељење за истраживања осмислило је анти њринкле третман са високим перформансама: Иновативна комбинација са 3 хи-тецх активна састојка који брзо делују на фацијалне боре.
Активни састојци: Имудулин, СНАП-8 , Хијалуронска киселина. Комбинацијом ове три дермо-козметичке активне супстанце, Ерицсон Лаборатоире осмислила је терапијски третман који представља праву алтернативу медицинским-естетским ињекцијама.
“NO AGE VXN” антиоксиданси који успоравају стварање бора “BTX” синаптички агенси који релаксирају контракције доводећи до омекшавања бора; Хијалуронска киселина високе молекуларне тежине за пуњење бора.
Три инстант снажна ефекта која се примећују су: “NO AGE VXN” са дејством репродуковања “анти аге ињекције”, успорава старење ткива: имуностимулативни ефекат. “Синаптички” ефекат манифестован од стране СНАП-8 комплекса, делује на неуротрансмитере одговорне за контракције бора; Висока молекуларна тежина хијалуронске киселине (2200кДа) попуњава боре: способност да мобилише воду до 1.000 пута своје тежине.
Витамински боостер - мезотерапија
у примењеној
дермокозметици
Проналазећи инспирацију у последњим научним достигнућима Ерицсон Лаборатоире направила је Месо-вит нови специјализовани третман за негу коже на линији неинвазивне естетске медицине, било да се користи као „Месо-Лике“ или „Meso-Care“ ефекат.
Месо-вит третман потврђује три ефекта:
Месо-лике ефекат: комбинујући деловање наночестица веома мале молекуларне масе и велике апсорпционе моћи са два техничка уређаја као што су SKINjECTOR i MICRO-PICK, добија се професионални, неинвазивни третман налик на микро-ињекцирање које се изводи у мезотерапији.
Месо-царе ефекат: нове наночестице које се користе показале су умирујуће, омекшавајуће и исцељујуће дејство које је комплементарно пост-ињективним третманима на сеансама медицинске мезотерапије, што омогућава превенцију запаљења;
Витамин-боостер (витаминска бомба) ефекат: у складу са залихама 3 витамина А, Ц и Е који имају корективна својства за кожу: регенеришућа, посветљујућа и заштитна. Ефикасност сваког витамина појачава се „скињецтион“ ефектом тј. продирањем у кожу више дубински.
Aktivni sastojci: Vitamin A ili Retinol H10, Vitamin C TETRA-ISOPALMITATE, Vitamin E ili TOCORETINATE-10 i PHYCOSACCHARIDE– ima dupli efekat.
http://blog.h2ocentar.rs

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa