Инфо

8. март 2018.8. мар 2018.
АИК Банка на десетом Сајму пољопривреде “ШАБАЦ 2018”

ПОНУДА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

У току пољопривредног сајма, АИК Банка је за клијенте припремила атрактивну понуду за краткорочне кредите за финансирање предстојеће сетве, кредите за трајна обртна средства, али и кредите за набавку механизације, инвестиције у пољопривреди и куповину земљишта. Такође у понуди се налазе и револвинг кредити који пружају апсолутну флексибилност у располагању средствима. АИК Банка која је овлашћени заступник у осигурању нуди поред многобројних врста осигурања (путно, имовинско и др.) и осигурање пољопривреде - усева и плодова
У сусрет предстојећем јубиларном десетом Сајму пољопривреде “ШАБАЦ 2018”, АИК Банка ће и ове године традиционално представити своју специјалну понуду намењену пољопривредницима. Тим поводом разговарали смо са Драганом Маринковићем, директором филијале Шабац.
Какве новине ће АИК Банка представити посетиоцима овогодишњег Сајма?
-Имајући у виду посебно интересовање за ИПАРД фондове од почетка године, АИК Банка је у своју палету производа уврстила и ЕИБ-АПЕЏ линију, која у потпуности одговара захтевима клијената у погледу каматних стопа, динамике отплате, као и рокова отплате са сврхом финансирања пројекатаподржаних од стране ИПАРД Фондова.
Какву је још понуду АИК Банка припремила посетиоцима овогодишњег Сајма?
-У току пољопривредног сајма, АИК Банка је за клијенте припремила атрактивну понуду за краткорочне кредите за финансирање предстојеће сетве, кредите за трајна обртна средства, али и кредите за набавку механизације, инвестиције у пољопривреди и куповину земљишта. Такође у понуди се налазе и револвинг кредити који пружају апсолутну флексибилност у располагању средствима. АИК Банка која је овлашћени заступник у осигурању нуди поред многобројних врста осигурања (путно, имовинско и др.) и осигурање пољопривреде - усева и плодова.
Које су предности пољопривредних кредита АИК Банке?
-Предност наших пољопривредних кредита јесте флексибилност производа у делу намене и отплате кредита. Флексибилни план отплате је свакако корисна ствар због изражене сезоналности у пољопривреди.
Посетиоци сајма ће имати прилике да се упознају и са другим производима Банке?
-Са задовољством истичем да је АИК Банка за све клијенте који желе да брзо и ефикасно трансферишу новац и врше плаћања, а да при томе имају на располагању одређена средства и поседују жељене полисе осигурања, припремила најсавременији текући рачун на тржишту – СТАРТ ПАКЕТ ТЕКУЋИ РАЧУН.
По чему се истиче Старт пакет текући рачун АИК Банке?
-Пре свега, Старт пакет текући рачун АИК Банке састоји се из три дела. Први део подразумева савремене услуге трансфера новца и плаћања, односно услуге везане за текући рачун. У оквиру овог дела пакета, пензионерима власницима Старт пакет текућег рачуна је омогућено да подигну своју пензију седам дана раније од званичне уплате. Други део пружа могућност дозвољеног прекорачења до 30.000 РСД, док трећи део обухвата избор једне или више полиса осигурања по избору. Отварањем Старт пакет текућег рачуна у АИК Банци клијенти су у прилици да на једноставан и брз начин обављају банкарске трансакције употребом мобилних телефона (мБанкинг) или употребом рачунара (еБанкинг). Најмодерније финансијске услуге које су на располагању корисницима Старт пакет текућег рачуна јесу ’АИКеЊаллет’ и ’КесКлик’.
За сам крај да ли бисте желели да додате нешто?
-Искористио бих прилику да позовем све заинтересоване да посете штанд АИК Банке током трајања сајма и информишу се о условима понуде, али и бројним погодностима које наша Банка нуди.

ПР

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa