Инфо

8. март 2018.8. мар 2018.
БАЧКА ВАЖНИЈА ОД ЗВЕЗДЕ
МАЧВА ПРЕД ГОСТОВАЊЕ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ

БАЧКА ВАЖНИЈА ОД ЗВЕЗДЕ

Наредне недеље ће Црвена Звезда два пута у четири дана гостовати у Шапцу, али бодовно, далеко важнији дуел за Шапчане је гостовање Бачкој у недељу. Бодови против директних ривала вреде више
Сви се радују и нестрпљиво ишчекују долазак Црвене Звезде, најпре у четвртфиналу Купа Србије у среду, 14. марта, а потом и у 28. колу Супер лиге у недељу. Ипак, тај луксуз усмеравања пажње на, вероватно, будућег шампиона, стручни штаб и играчи “Мачве” себи не смеју допустити. Веће шансе за успех и много важније бодове морају потражити у Бачкој Паланци у недељу. Без обзира на исход синоћње утакмице против Напретка, дуел са “Бачком” је изузетно важан за Шапчане.
Биће то други сусрет у овој сезони шабачких “црвено-црних” и паланачких “небеско плавих”, а свакако ће још једном играти и у плеј ауту. Пре јучерашњег ванредног кола, “Мачва” је имала бод више од “Бачке”, а играчи из Паланке су јуче дочекали “Радник”. Обе екипе које ће сучелити снаге за викенд имају амбицију опстанка, налазе се тренутно изнад опасне зоне, али не треба заборавити да се бодови преполовљавају у плеј ауту, те и сигурне предности лако могу постати оне које се губе у само једном поразу.
Јесенас је у Шапцу било 1:1 у прилично слабој утакмици. Мачва је повела, али су гости у самом финишу полувремена дошли до изједначења. У шеснаестини финала Купа, “Мачва” је у Шапцу славила бољим извођењем једанаестераца. Свакако најпознатије име у “Бачкој” је некадашњи репрезентативац, искусни, Весељко Тривуновић, али квалитет доносе и Бјелош, Швоња, Чековић.
После гостовања у Паланци “Мачву” очекује утакмица против Црвене Звезде у Шапцу, гостовање у Чачку и долазак “Младости” у Шабац.

Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa