Инфо

15. март 2018.15. мар 2018.
ПРОДАВНИЦА БИЦИКАЛА ОТВОРЕНА НА КАМИЧКУ

“CAPRIOLO У ШАПЦУ”

Бренд бицикала “Capriolo” из Бачке Тополе отворио је продавницу у Шапцу. Одступан је комплетан програм, од бицикала за најмлађе, преко опреме и резервних делова, па до електробицикала. Цене су прилагођене свачијем џепу. Ове седмице биће велики попусти за готовинска плаћања, а моћи ће да се купи и на административне забране и чекове.
-Бицикл је увек у моди. Некада смо их продавали јер је гориво било скупо, а сада га људи купују због здравих стилова живота. Код омладине је увек актуелно. Увек препоручујем родитељима да деци купе бицикл и лопту, да би их одвојили од компјутера и извели у природу. Радимо бицикла до средње категорије, али по захтеву можемо да састављамо и бицикла за професионалце. Овде свако може да нађе нешто за себе, каже власник “Capriola” Лајош Бринџа.
Имају програм за најмлађе већ од две године, јуниор програм, моунтинбајкове, и бицикла за градску вожњу.
“Capriolo” је лидер на домаћем тржишту у производњи бицикала. Од 1996. године по нацртима њихових инжењера праве се делови за бицикла која састављају и фарбају у овој фирми са 160 запослених.
Ово је 19. продавница у Србији, а пета коју су отворили у сарадњи са трговачким предузећем “Ферум” из Шида. Ова фирма послује од 1991. године, а са “Capriolom” сарађује већ 19 година.
-Поред развоја бициклизма и ширења свести о бициклизму, главни мотив за отварање продавница нам је и тај да спречимо одлазак људи из земље. Ово нема везе са политиком. Ми желимо да запослимо што више људи. Цене бицикала су од веома приступачних, па до скупљих електробицикала. Да бисмо што више олакшали куповину склопићемо уговоре са шабачким фирмама и омогућити одложено плаћање и на друге начине, каже власник “Ферума” Ненад Милашиновић.
Прошле године “Capriolo” је са кооперантима произвео 80.000 бицикала од чега је половина отишла у извоз. Извозе у 22 земље, углавном ЕУ и бивше Југославије. Њихови бицикли возе се највише у Финској, Холандији, Немачкој, Грчкој, али и у Естонији и на Кипру.
Продавница у Шапцу се налази на Камичку, у Мачванској 61.

М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa