Инфо

15. март 2018.15. мар 2018.
ШАМПИОНСКИ, БЕЗ СТРАХА
ДЕРБИ СУПЕР ЛИГЕ У ЈАГОДИНИ

ШАМПИОНСКИ, БЕЗ СТРАХА

Против Новопазовчанки није било блиставе игре, али је било шампионског приступа када је ситуација највише захтевала. Минус два са полувремена претворено је у плус седам и нема разлога да се не путује оптимистично у Јагодину
“Јагодина” је сезону почела са високим амбицијама, играла солидно током јесени, а онда се силно појачала у прелазном року и не само да жели у плеј оф, већ не скрива план борбе за оба домаћа трофеја. Исто то, једнаким бар, ако не и већим жаром желе Шапчанке, хоће да још годину дана резервишу место у својим витринама за прелазни шампионски пехар, а желе да придруже и онај намењен најбољем у Купу. “Медицинару” и “Јагодини” ће се бар још два пута ове сезоне укрстити путеви, а први је током викенда.
“Медицинар” је поново сам на врху, јасно је да ће Шапчанке и Нишлијке одлучивати о првој позицији, а за трећу ће се борити “Јагодина”, “Бекамент”, “Кикинда”. Колико су Јагодинке јаке осетиле су играчице “Наисе” прошлог викенда, а знале су да однесу бодове и из Кикинде што је мало коме успело. Током пролећа се истиче голман Ђурашиновић, а на крилу је прошлосезонска рукометашица “Медицинара” Милица Ранчић. Ипак, шампионке имају Ану Радовић, све бољу Ћубелу и сјајан тандем крила Прелевић – Стаменић. Загарантовани су борба и неизвесност, исход једини није.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa