Инфо

22. март 2018.22. мар 2018.
ПОВРАТАК БОРБИ ЗА ОПСТАНАК
МАЧВА ПРЕД ПОСЛЕДЊА ДВА КОЛА РЕГУЛАРНОГ ДЕЛА

ПОВРАТАК БОРБИ ЗА ОПСТАНАК

Двомеч против Звезде ће се дуго памтити, нарочито “прва епизода”, но сада следе важније утакмице у којима треба обезбедити да и наредне сезоне највећи гостују у Шапцу. Следе два плеј аут ривала и један директан окршај са претендентом за опстанак
Пред нама је викенд репрезентативне паузе, а пред изабраницима тренера Аничића напорна недеља, слободна само од утакмица, али испуњена тренинзима јер следе кључне утакмице, девет лигашких мечева који ће одредити два путника у нижи ранг, а посебно су битне прве две где се мора бодовна залиха повећати како би и после деобе у доигравању предност Мачве у односу на оне “испод црте” остала осетна.
Најпре “црвено-црне”, на опроштају од марта, очекује гостовање у Чачку, директном ривалу у борби за опстанак и тиму који се победом над “Бачком” задржао у реалним дометима борбе за спас. Док би већина волела да “Младост” Лучани буду ривал у полуфиналу Купа Србије, они ће свакако доћи у првенству, у последњем, 30. колу, регуларног дела. Лучанци су још теоретски у борби за плеј оф, али је много реалније да имамо међусобни меч и у плеј ауту.
Поглед на табелу каже да су сада угрожени: Јавор, Рад и Борац, али када поделите са два освојене бодове, као што налаже плеј аут, мало ко је сигуран у овом тренутку. Што се распореда тиче МАЧВА гостује у Чачку и дочекује Младост; БОРАЦ чека Мачву и гостује Партизану; РАД ће на Бањици дочекати Вождовац и путовати у Нови Сад, а ЈАВОР гостовати “Раднику” и угостити “Бачку”. БАЧКОЈ долази Партизан и гостује у Ивањици.

Д.Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa