Инфо

17. март 2011.17. мар 2011.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ЗАПАД

ПРОЛЕЋЕ СА НАДОМ

У суботу почиње пролећни део првенства Српске лиге Запад. „Мачва“ гостује у Пожеги
После зимске паузе у суботу, 19.03.2011.године почиње пролећни део првенства Српске лиге «Запад», а ФК Â«Мачва» гостује у Пожеги, екипи ФК Â«Слоге» коју је у јесењем делу победила са 7:0. Утакмица почиње у 14.30.
У пролећни део првенства ФК Â«Мачва» улази са екипом малом измењеном у односу на јесењи део, рекли би боље дефинисаном и стабилнијом. Наиме, у ФК Â«Мачви» је из ФК Â«Рада» позајмљен некадашњи голман Шапчана Милош Степандић, а коначно је регистрован искусни нападач Милан Ковачевић. Свакако је и појачање у односу на јесењи део опорављени искусни Тајдић, који би требао да своје место заузме већ у Пожеги. Одласци Перића и Павловића, стартера у већини утакмица јесењег дела, што се нашег угла гледања тиче неће се ни осетити, јер је реч о играчима који нису ломили квалитет игре.
Штета је што је изузетно талентовани А.Радовановић повређен, јер је формом и односом према игри показао да ће у перспективу бити носилац игре ФК Â«Мачве».
ФК Мачва» је у припремном делу одиграла 11 пријатељских утакмица од којих је забележила пет победа и пет пораза, а једна утакмица је одиграна нерешено. Последњу пробу је тим имао у Обреновцу са ФК Â«Радничким» чланом Српске лиге Београд, који као и ФК Â«Мачва» заузима средину табеле и головима Гаврића и Ковачевића остварила победу са 2:1.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa