Инфо

29. март 2018.29. мар 2018.
КОШАРКАШКЕ АКТУЕЛНОСТИ

УЗБУЂЕЊА ТЕК СЛЕДЕ

У нижим кошаркашким лигама тек следе узбуђења у доигравањима за виши ранг, како у мушкој, тако и у женској конкуренцији.
Код дама шабачка “Дуга” је стартовала минималним поразом плеј оф. Бољи је био „Раднички” у Шапцу за пола коша. Реалан расплет је да “Дуга” заузме неку од друге до шесте позиције од седам екипа, чиме обезбеђује место у новоформираној јединственој Другој лиги од наредне сезоне. Најслабији тим плеј офа, “Милешевка” или “Параћин”, према садашњем стању, мораће у трећи ранг, односно Прву регионалну лигу. Шампион плеј офа одлази у елиту.
У Другој мушкој регионалној лиги “Запад” остало је још једно коло да се одигра, али већ је јасно ко ће у борбу за Прву регионалну лигу. Из Групе 1 ће даље ОКК “Шабац” и “Лозница”, а из групе два “Ивањица” и “Чачак 94”. Ове четири екипе ће водити битке за прву позицију, једину која обезбеђује трећи ранг предстојеће сезоне. Бодови против ривала из исте групе се преносе, а свако у нову лигу уноси по два бода, те ће сваки тим, са једнаким шансама ући у преостала четири кола.
Регуларни део сезоне ће бити окончан овог викенда, а доигравање започиње већ од наредног, 7. и 8. априла.

Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa