Инфо

12. април 2018.12. апр 2018.
БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ ПРИОРИТЕТ
ПОСЕТА ПРЕДСТАВНИКА ГРАДСКЕ УПРАВЕ ПОЦЕРСКОМ ПРИЧИНОВИЋУ

БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ ПРИОРИТЕТ

На референдуму, одржаном у децембру, мештани Поцерског Причиновића одлучили су да део средстава који им је враћен од пореза буде утрошен на реконструкцију ограде на школском игралишту. Ради се о једном од 12 пројеката који су изгласани на прошлогодишњем непосредном изјашњавању грађана.
-Желим да се захвалим мештанима Поцерског Причиновића што су одлучили да безбедност деце и ученика буде приоритет. Школско двориште ће тако добити заштитну ограду, навела је директорка ОШ „Стојан Новаковић“ Милена Вучићевић.
Новцем од пореза већ је урађена реконструкција артеске чесме у улици Краља Петра, очишћено је гробље, а треба да се раде плато испред Месне заједнице и испред вртића.
Радове су у четвртак обишли и представници Градске управе. Том приликом је истакнуто да се већ разговара о предлозима за следећи референдум. Представници новоизабраног Савета Месне заједнице свакодневним контактима са мештанима информишу се о њиховим жељама и потребама.
-Прихватићемо предлоге и идеје мештана да бисмо направили прави референдум и испоштовали њихове жеље. Највише их интересује пошта, апотека и дом културе. Те идеје биле су и на претходном референдуму, али нису изгласане. Потрудићемо се да сада буду усвојене, изјавио је председник Савета МЗ Милан Арсеновић.
Помоћница градоначелника Јелена Топаловић Петровић апеловала је на све грађане у свим месним заједницама да се упишу у списак учесника непосредног изјашњавања, да предлажу пројекте и о њима гласају.
-Већ се разматрају потребе и предлози за овогодишњи референдум. Ми смо нове чланове МЗ информисали који је начин да даље раде, а они ће мештанима објаснити које могућности су им дате, рекла је Јелена Топаловић Петровић.

М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa