Инфо

12. април 2018.12. апр 2018.
Реконструкција мреже на Старом граду
ПОЧЕЛА СЕЗОНА ГРАЂЕВИНСКИХ РАДОВА У ЈКП „ВОДОВОД ШАБАЦ“

Реконструкција мреже на Старом граду

Јавно-комунално предузеће „Водовод Шабац“ почело је грађевинску сезону радовима на реконструкцији водоводне мреже на Старом граду.
У питању је нешто мање од километра мреже, а вредност радова је три милиона динара. Средства је обезбедило ово јавно предузеће.
- Циљ нам је да се током летње сезоне обезбеди континуирано снабдевање здравом пијаћом водом наших суграђана који бораве на Старом граду. Тренутно се Стари град снабдева водоводном мрежом која је стара неколико деценија, цеви иду кроз депонију и налазе се дубоко у земљи. У случају пуцања цеви интервенција би била готово немогућа – изјавила је Даниела Ловрин Гавриловић, директорка ЈКП „Водовод Шабац“.
Она је додала да ће овом реконструкцијом бити обезбеђено и снабдевање водом главне црпне станице, што је веома важно ако се узме у обзир значај тог објекта.
Када је реч о планираним радовина за ову сезону, директорка Водовода је најавила ширење водоводне мреже у Мишару.
- Заједно са грађанима у улици Јакупа Ненадовића смо постигли договор о почетку радова. У зависности од организовања грађана у Прњавору, тамо ћемо радити на ширењу водоводне мреже. После нам предстоји извођење грађевинских радова на ширењу канализационе мреже у Мајуру, у улици Травнице, Царице Милице. Сезону грађевинских радова би требало да завршимо у улици Табановачки пут – додала је Ловрин Гавриловић.
Завршетак радова на реконструкцији водоводне мреже на Старом граду је до 1. маја.

Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa