Инфо

17. март 2011.17. мар 2011.
ГО ЛДП

ПРЕОКРЕТ ЗА ШАБАЦ

Ниједна друга странка нема способности и снаге да направи неопходан преокрет у српској политици и животу и да постигне неопходан договор и окупи да на око себе и најуспешније пољопривреднике и уметнике и спорстисте и удружења грађана и све појединце који друштву могу да донесу бољитак, рекла је потпредседница српског парламента и Либерално демократске партије, Јудита Поповић, на трибини „Преокрет за Шабац“.
Поповићева је истакла да ЛДП у Шапцу овим потезом постаје лидер од кога ће пресудно зависити креирање политике у будућности.
ЛДП је партија која је покретач свих позитивних промена како у Шапцу тако и у Србији. Данас је скоро све што вреди у Шапцу уз ЛДП. Уз нас је најбољи спортиста, уз нас је најбољи студент, уз нас је менаџер године. Најуспешнији пољопривредници са територије Мачве подржавају ЛДП. Уз ЛДП су данас сва удружења грађана која су се борила за демократију. Ми сви заједно морамо да направимо политику преокрета у Шапцу и Србији. ЛДП данас није опозиција, ЛДП је алтернатива власти. ЛДП данас није партнер осталим опозиционим странкама, ЛДП је њихова алтернатива. Данас чак ни наши највећи непријатељи не споре да смо ми будућност Србије“™“™, рекао је Милан Чичулић менаџер Градског одбора ЛДП Шабац.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa