Инфо

19. април 2018.19. апр 2018.
фото: С. С.

фото: С. С.

МАЧВА ГОСТУЈЕ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ

ОПСТАНАК СВЕ БЛИЖЕ

Мачва је на добром путу ка опстанку, евентуални успех у Бачкој Паланци могао би већ сада Шапчане увести у „луку спаса“. Јуче одигран први меч полуфинала Купа против „Младости“ из Лучана
Ви знате, ми не, да ли је „Мачва“ успела да се приближи највећем резултату у својој историји, бар што се Купа тиче. Јуче је, у првом мечу полуфинала, гостовала лучанска „Младост“, реванш је 9. маја, а повољан исход би био додатни елан за „црвено–црне“ пред гостовање „Бачкој“. Победа над Чачанима знатно је приближила Шапчане опстанку, апсолутно све држе у својим рукама и потпуно без оптерећења путују у Војводину. Домаћин јесте у доброј позицији, но истовремено је у серији од четири узастопна пораза и што пре морају зауставити „своја кола која иду низбрдо“. Поразом Бачвани отварају могућност „Јавору“ да их престигне, а „Раду“ и „Борцу“ да их сустигну, те врло лако могу доћи у велики проблем.
Четврти пут ове сезоне играју тимови из Шапца и Бачке Паланке. У Шапцу, у лигашком дуелу било је 1:1, у Купу 0:0, а домаћи бољи после пенала, док је у јединој утакмици у Паланци домаћи тим победио голом у самом финишу 2:1. Сваки од мечева беше изједначен, те се такав може очекивати и за викенд. Код њих се издвајају головима двојица Лука, Мићић и Луковић.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa