Инфо

19. април 2018.19. апр 2018.
фото: С. С.

фото: С. С.

МЕДИЦИНАР ГОСТУЈЕ У ЈАГОДИНИ

УТАКМИЦЕ КАО НА ТРАЦИ

Од претходног броја Шапчанке су завршиле регуларни део Супер лиге, већ одиграле и прву утакмицу полуфинала плеј офа, али и претрпели тежак и како истичу, неоснован удар Сталне арбитражне комисије РСС
Већ током викенда ће шампион Србије играти у Јагодини другу утакмицу полуфинала плеј офа Супер лиге. У тренутку штампе не знамо, али се надамо да су на пут понели и предност од 1:0 из утакмице синоћ одигране у Шапцу. Ипак, одличну игру и пораз у Шапцу од „Бекамента“ 36:39 (19:20), као и почетак доигравања, засенила је изненадна одлука Сталне арбитражне комисије РСС која је спор између ЖРК „Медицинар“ са једне и Ане Томковић и Ане Качаревић са друге стране, решила у корист играчица, иако су им сва дуговања измирена. На овај начин, два дана пре дербија претходног викенда, у дресу Аранђеловчанки су наступиле и поменуте две рукометашице. Подсећамо, током зиме Томковић и Качаревић су без сагласности шабачког клуба тренирале са “Бекаментом” и водиле преговоре око преласка у Аранђеловац. Поводом одлуке АК РСС клуб се обратио јавности, а наредни корак је тужба против Арбитражне комисије РСС јер, како истичу, она нема сагласност Министарства омладине и спорта да решава овакве спорове, већ то само може Арбитражна комисија Олимпијског комитета Србије.
Било како било, у борби за финале плеј офа, шабачки клуб чека „Јагодина“, знатно појачан тим током зимског прелазног рока. Јагодинке су биле боље у Јагодини, пре тога „Медицинар“ у Шапцу. Прва утакмица је одиграна синоћ, друга је током викенда, а евентуална мајсторица у Шапцу 25. или 26. априла.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa