Инфо

26. април 2018.26. апр 2018.
ТРАГ ФОНДАЦИЈА И ДУГА

СУПЕРСТЕ

Асоцијација Дуга је у сарадњи са Траг фондацијом и Ерсте банком организовала у Центру за Стручно усавршавање представљање програма Суперсте. Учесници на панелу били су представници удружења грађана, медија, неформалних група као и панелисти и ментори.
- Представљени су циљеви програма који се тичу младих. Оно што је изузетно битно је да Траг фондација већ дуже време постоји у Србији и дају како удружењима грађана, тако и неформалним групама и појединцима средства, како би унапредили квалитет живота у различитим областима на нивоу једног града – истакао је Александар Прица, председник невладине организације Асоцијација “Дуга” која сарађује са Траг фондацијом од 2005. године, а њихов хостел у Шапцу финансирала је као социјално предузеће 2014. године.
Ове године Траг фондација Суперсте програм ради заједно са Ерсте банком где позивају неформалне групе и удружења грађана да се пријаве на конкурс за Центрифугу.
-Реч је о иновативним пројектима из три области које ми подржавамо већ годинама кроз рад са Ерсте банком. То су уметност, култура и образовања. Ове године желимо да позовемо све младе да се пријаве, а идеално би било када бисмо имали доста пријава из Шапца – истакла је Неда Шорак, менаџерка комуникација у Траг фондацији.

К.Ј.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa