Инфо

26. април 2018.26. апр 2018.
Здравље из дубине природе
Be Natur Magnesium Chlorid

Здравље из дубине природе

Регистрован за двоструку примену – оралну и трансдермалну. Магнезијум хлорид који се вади из велике морске дубине и покрива преко 300 функција у организму
Протекле седмице у свечаној сали Шабачке гимназије, одржан је у организацији Labeille system ДОО Нови Сад, семинар поводом презентовања најновијег производа Be Natur Magnesium Chlorid. У питању је раствор магнезијум хлорида стопостотне чистоће.
- Велико нам је задовољство што имамо прилику да вам промовишемо сасвим нов производ на нашем тржишту. Јединствен је по томе што је регистрован за двоструку примену – оралну и трансдермалну. Ради се о магнезијум хлориду који се вади из велике морске дубине и покрива преко 300 функција у организму. Практично можемо рећи да је заслужан за велики број хемијских и физиолошких реакција битних за цео организам – истакла је Дуња Нешић, дипломирани фармацеут.
Једна од предности Be Magnesium Chlorid-а је што су честице сведене на 60–80 нано величина чиме добијају способност брзог продирања у ћелију. Квалитет супстанце, чистоћа и нано величина честица производа директно доприносе веома брзом и ефикасном дејству Be Natur Mahgnesium Chlorid-a, кроз максималну апсорпцију.
- Сви знамо колико је магнезијум важан као минерал, али и да 90 одсто популације пати од његовог недостатка. Употреба магнезијума је од великог значаја. Нажалост, због осиромашеног тла нисмо у могућности да га уносимо преко исхране, те је нужно да се уноси као суплемент. Зато и постоји на тржишту у разним облицима, а предност Бе Натур Магнесиум Цхлорид-а је то што има највећу апсорпцију. У спреју је, наноси се преко коже, али је сто посто чист што значи да може да се користи орално, јер су одстрањени сви други тешки метали – истакла је Данијела Ивановић, дистрибутер производа Бе Натур Магнесиум Цхлорид.
Недовољан унос магнезијума доводи до поремећаја те га је неопходно уносити у организам.
- Магнезијум спада у један од седам есенцијалних минерала и најзаступљенији је у свакој нашој ћелији. Изузетно је битан за многе поремећаје у организму који се јављају услед његовог недостатка. Можемо рећи да побачаји код жена могу бити подстицани мањком магнезијума као и срчани и мождани удари. Његова улога је незамислива у нашем организму, а увек је у дефициту зато што га нема довољно у храни и земљишту. Из тих разлога додатно узимање магнезијума је неопходно, посебно код деце. Остеопороза и изградња костију су такође јако везане за његову присутност у организму. Уколико имамо довољно калцијума, а немамо магнезијума онда ће уградња калцијума бити јако слаба. Морамо тежити томе да тај однос буде избалансиран – истакао је професор доктор Момчило Матић и додао да je Be Natur Magnesium Chlorid у овом облику сто одсто делотворан.
Осим наведеног, делотворна дејства Be Natur Magnesium Clorid су смањење умора и исцрпљености, елиминисање напетости у мишићима, уклањање мигрене, смањење менструалних болова, равнотежа електролита у организму, нормализација метаболизма и стварање енергије у телу, лакше варење што доводи до лакшег губитка вишка килограма. Такође, утиче на бољу прокрвљеност мишића, повећава виталност и гипкост тела, помаже код непријатних мириса и појачаног знојења, доприноси нормалној функцији костију, одржавању здравих зуба, обезбеђује нормално функционисање нервног система и нормалној психолошкој функцији. Оно што је још важно је да се користи као помоћ уз редовну терапију за регулисање нивоа холестерола и масноће у крви, а такође утиче на нормалан баланс минерала у организму јер се оптималним присуством магнезијума, калцијум веже за кости уместо за мишиће и органе, те помаже у решавању проблема калцификације костију.
К.Ј.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa