Инфо

26. април 2018.26. апр 2018.
Cellulit Vib – третман
за сагоревање масти

Ефекат ултразвука

ERICSON LABORATOIRE направила је CELLULIT’ VIB високо прецизан третман преобликовања, који се бори са дубинском масноћом и изглађује површину целулита. Ово је нови ШОК ТРЕТМАН са “УЛТРАЗВУЧНИМ ЕФЕКТОМ” а његов настанак је инспирисан праксом разбијања масних ћелија која се користи у естетској медицини у борби против вишка масти и целулита.
Овај ефекат се добија дејством „покретачког“ фито-комплекса, који је способан да разбије везе одговорне за формирање група масних ћелија и њихово складиштење испод коже.
Третман омогућава мршављење у три методе: раздвајање масних ћелија; сагоревање ослобођених масних киселина; дренажа отпадних материја;
Активни састојци:
Легацтиф је комбинација екстракта три биљке: Солидаго, Лимуна и Рускуса. Стимулише микроциркулацију коже, побољшава еластичност капилара, потпомаже анти-упално и анти-едемско деконгестивно дејство.
Пхyтосониц је базиран на новој анти-целулит технологији: разбијања ћелија ултразвуком. Он може селективно да одвоји хипертрофиране масне ћелије, а да их притом не уништи. Дејство Пхyтосониц механизма одвајања уочено је у фазама пред-масних и зрелих ћелија и у оба случаја укључен је у „ослобађање“ ћелија.
Делипидол је јединствени патентирани молекул добијен путем Биотехнологије. Представља комбинацију масних киселина: омега 5, добијених из семена грожђа, баштенског каранфила и тиросола, екстракта маслиновог уља.
Липоцаре је коензим сагоревања масти. Активне супстанце Буплерум, Цхиненсис и Цафеине стимулишу липолизу. Има јак ефекат у борби против „рупичастих“ делова: смањење ефекта видљивости“ поморанџине коре“ на кожи је -33%.
Да наведено није само пука реклама говоре и искуства бројних задовољних клијенткиња. Скоро све даме које су пробале ову услугу слажу се у тврђењу да је кожа на око затегнутија а на додир еластичнија и нежнија одмах након третмана, док се интензитет ефеката појачава сваким даном.
Извор: Blog Med Spa Centra H2O

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa