Инфо

3. мај 2018.3. мај 2018.
За шљунчење путева 400.000 динара
ПОСЕТА НАКУЧАНИМА

За шљунчење путева 400.000 динара

Представници Градске Управе посетили су протекле седмице Накучане, где је почело шљунчење путева, које је један од пројеката изгласаних од стране мештана Накучана на референдуму у децембру. За шљунчење путева опредељено је четиристо хиљада динара.
- Остало нам је још десетак, дванаест камиона да пошљунчимо. Људи дају подршку нашим идејама као групи грађана. Похвалио бих Градску управу, Дирекцију за путеве и извођаче радова на фер и коректном односу. Политика града је да људима приближимо могућност да имају бољу инфраструктуру, боље путне мреже, а уједно и могућност да плаћањем пореза искористе враћање новца у Месне заједнице – истакао је одборник Месне заједнице Накучани – Синошевић – Бојић, Продан Панић, заменик председника Скупштине града Шапца.
Како истиче Бобан Станојевић, за мештане села најважнији су пут и вода, те се овом приликом захвалио на пруженој могућности за решавање проблема путева, Градској управи као и Продану Панићу.
- Задњих пет, шест година, путеви су били јако лоши. Сада је то другачије. Чињеница да смо добили могућност да се изјашњавамо нам пуно значи. Одлучујемо о средствима и можемо да располажемо о њима на најбољи могући начин, што је заиста значајно – истакао је мештанин Накучана, Бобан Станојевић и додао да би осим шљунчења путева требало да се уради и који километар асфалта.
Мештани Накучана определили су се за седам пројеката, а шљунчење је само један од њих.
- Ове године се реализује оно што је прошле године изгласано као најважније у овој Месној заједници. Уопште не сумњам да су мештани Накучана већ спремни за овогодишње непосредно изјашњавање. Свакако треба позвати све наше суграђане да се уколико већ нису, упишу у списак учесника непосредног изјашњавања, како би омогућили себи да предложе или да гласају о предложеном пројекту – истакла је Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника Шапца.

К.Ј.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa