Инфо

17. март 2011.17. мар 2011.
КЛУБ ПРИЈАТЕЉСТВА ШАБАЦ ““ ФУЂИМИ

ТЕЛЕГРАМ САУЧЕШЋА, АМБАСАДИ И НАРОДУ ЈАПАНА

Ваша Екселенцијо, у име четрнаест хиљада чланова нашег Клуба шаљемо Вам изразе саучешћа поводом великог земљотреса који је погодио Јапан. Заиста нам је жао због свега, тако да у овом тренутку осећамо патњу јапанског народа. Надамо се да ће штета која је настала бити санирана и да ће се срећни осмеси вратити на лице свих Јапанаца. Пренесите искрене поздраве и нашу солидарност Влади и народу Јапана
Саучествујемо у патњи јапанског народа, због земљотреса и цунамија, у коме је јапански народ претрпео огромне људске и материјалне жртве. Колико је та трагедија велика говори чињеница да је Земља као планета померена из своје осе. Ситуацију погоршава ситуација изазвана експлозијом нуклеарке где је народ изложен прекомерној радијацији. Требаће доста времена да се сагледају димензије трагедије. У име клуба саучествујемо са јапанским народом у њиховој патњи. Цео свет је дужан да буде уз јапански народ, јер су Јапанци помагали цео свет у сличним ситуацијама.
Влада и народ Јапана су помогли обнову наше земље у периоду од 2000. до 2011. године са око 206 милиона евра помоћи у области здравства, образовања и културе. Наша је дужност да то не заборавимо, истинске пријатеље у невољи.
Председник клуба, Вуле Чекић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa