Инфо

3. мај 2018.3. мај 2018.
фото: фб страна РК МП

фото: фб страна РК МП

МЕДИЦИНАР СЕЗОНУ ОКОНЧАО НА
ЧЕТВРТОМ МЕСТУ

КУП У МИСЛИМА

У три утакмице комбинован тим „Медицинара“ поражен 3:0 од Нишлијки у борби за треће место. Сва три меча одиграна су у Нишу у само три дана. Од елиминације од Јагодине Шапчанке сконцентрисане на Ф4 Купа Србије
После финала Купа 2016. године, рукометашице „Медицинара“ желе корак више на турниру у свом граду. Оно што следи 19. и 20. маја главна је преокупација „плаво-белих“ те нису пружиле већи отпор у тромечу са нишком „Наисом“ у борби за треће место. Три убедљива пораза: 42:29, 50:34 и 45:34 ставили су тачку на лигашку, тешку, променљиву сезону, обележену „чудним“ догађајима у самом функционисању елитног ранга, али сезона још траје и сва припрема тренера Савића усмерена је на завршни турнир у Шапцу.
У наредних 16 дана играчице треба да се опораве, освеже, али и спреме за полуфинале са изузетно јаком екипом „Јагодине“, могуће и будућим шампионом Србије. Ана Радовић није наступала у полуфиналу и борби за треће место, а иако су играле, потпуно спремне нису биле још неке првотимке. У клубу се надају да ће на турниру бити другачије. Осим „Врбаса“ који је реално најслабији, преостала три тима: „Бекамент“, „Јагодина“ и „Наиса“ желе трофеј, а само један тим може да га освоји.

Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa