Инфо

10. мај 2018.10. мај 2018.

ДЕМАНТИ НА ИЗЈАВУ ФУНКЦИОНЕРА НАРОДНЕ СТРАНКЕ ОБЈАВЉЕНЕ НА ТВ ШАБАЦ, У ГЛАСУ ПОДРИЊА И ПОДРИНСКИМ НОВИНАМА

Изјаве које су дали функционери Народне странке у Владимирцима, Јанко Ђурић и Дејан Нешић су неутемељене, неистините и тенденциозне, смишљене да урушавају интегритет председника општине Владимирци и власти са коалиционим партнерима.
Неправилности које се наводе у ревизији односе се на 2014. годину, када је на власти била Демократска странка и које су тада направљене, а нама је наложено отклањање тих неправилности 2016. године.
Што се тиче социјалне помоћи, истина је да се социјална помоћ исплаћује редовно без дана закашњења као што је буџетом и предвиђено. Не знамо о каквим дневницама говори Јанко Ђурић, никакве дневнице се не исплаћују, већ Законом опредељена социјална давања, а можда су у Јанково време неким људима исплаћиване и дневнице. Што се тиче превоза општина има обавезу да финансира превоз основаца, а не средњошколаца.
Што се тиче помињања нове зграде која општину неће коштати ни динар, јер је општина та средства добила од надлежног министарства. „Господи“ из Народне странке у Владимирцима би било боље да провере информације о стварном стању, да не обмањују народ и не шире лажи.
Господо колико вам народ верује показали су задњи избори када је ваша групација од 25 одборничких мандата колико броји Скупштина општине Владимирци освојила врло успешно један једини мандат.

Председник општине Владимирци Милорад Милинковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa