Инфо

10. мај 2018.10. мај 2018.

Пољопривредник у сукобу са напредњацима

Пољопривредник Александар Кутлешић из Банатског Карловца био је изненађен када су му социјални радници недавно покуцали на врата, како би утврдили да ли су супруга и он подобни родитељи. Наиме, НН лице је поднело анонимну кривичну пријаву против Кутлешића и његове супруге да „радно експлоатишу своје две малолетне ћерке, јер их терају да сакупљају јаја из кокошињца“. Центар за социјални рад је реаговао, саслушао родитеље, а потом тужбу одбацио као неосновану.
„Деца моје сестре и моје ћерке су сама изразила жељу да се брину о кокошкама, сакупљају јаја и да за то добијају џепарац. Ми смо их подржали, сматрајући да тиме развијају радне навике. То су рекли и наставници у школи, утврдили су и запослени у Центру. Једини разлог због којег је пријава поднета је очигледно застрашивање“, рекао је Кутлешић. Он сматра да иза свега стоји локални огранак Српске напредне странке (СНС), којима се годинама замера својим опозиционим деловањем, иако није члан ниједне партије.
Своје политичке ставове износи на друштвеним мрежама, а како је казао, ништа не измишља, већ само анализира вести са сајта општине Алибунар.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa