Инфо

17. мај 2018.17. мај 2018.
ЈКП “ВОДОВОД ШАБАЦ”

Крај радова на Старом граду

До краја недеље шабачки „Водовод“ завршиће реконструкцију водоводне мреже на Старом граду. У питању је нешто мање од километар мреже, која је од изузетног значаја за водоснабдевање овог дела града.
Радове на санацији обишла је директорка „Водовода“ Даниела Ловрин Гавриловић, заједно са градским већником Славишом Костадиновићем.
Директорка Ловрин Гавриловић истакла је да је Стари град свакако приоритет из разлога што је битно пред почетак лета обезбедити здраву пијаћу воду свим посетиоцима градског купалишта.
- Циљ нам је да током летње сезоне обезбедимо континуирано снабдевање здравом пијаћом водом нашим суграђанима који бораве на Старом граду. Реконструкцијом овог дела мреже обезбедиће се и снабдевање водом главне црпне станице, што је веома важно ако се узме у обзир значај овог објекта – изјавила је Ловрин Гавриловић.
Одмах по завршетку радова на Старом граду, „Водовод“ ће наставити интензивно ширење како водоводне тако и канализационе мреже, свуда где је то могуће, не би ли обезбедио адекватне услове за живот свим грађанима Шапца, без обзира на део града у ком станују.
Радници и механизација овог комуналног предузећа најпре се селе у Мајур и Мишар, а из „Водовода“ и овај пут долази апел да грађани користе прилику за прикључење свуда где за то постоје технички услови, јер се на тај начин ствара могућност за даље ширење мреже, али се и инвестира у заштиту животне средине и очување здравља људи.

Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa