Инфо

24. мај 2018.24. мај 2018.
Мачванска срећа Атила Трлића
ХИПОДРОМ КОЊИЧКОГ КЛУБА
МАЧВАНИН У БОГАТИЋУ

Мачванска срећа Атила Трлића

Нова радост у штали “Трлић”. Мачвански шампион Емануел. Уз победничке пехаре и новчане награде сунце поздравило најбрже коње
Нови тркачки дан на хиподрому Коњичког клуба “Мачванин”, у Богатићу, прошле недеље, одржан је по сунчаном времену, пред више од 2.000 гледалаца. Нема сумње да су коњи велика радост Мачвана. Тако је било од памтивека, тако је и данас.
Овог пута у трци дана “Царлсберг Србија”(хандикап један) за трогоде и старије коње на стази од 1.600 метара , поново је срећа али припремљеност снага и вештина, била на страни представника штале “Трлић”. Наиме, њихов Атила Трлић са Сакићем у седлу, први је прошао кроз циљ и тако освојио победнички пехар и највећу новчану награду.
Другим местом у овој трци дана, морао је да се задовољи Алимпије, кога је јахао Крстић. Алимпије је у власништву Тадића. Трећи је стигао зобнатички Вектор у чијем седлу је био Нађ.
У првој трци овог дана “ДПС Клас Клење-млинска индустрија Поповић”, категорије четири за двогодце на стази од 1.000 метара победила је Нигерија са Конкољем, власништво Уларџића. Друга је била Вицоус Кибела са Вујковићем, власништво Срђана и Милете Лукића, а трећа Агиница коју је јахао Шашић, власништво Милића Антонића.
Ни друга трка овог дана “Бор Мајур”, категорије четири за трогодце без победе на 1.400 метара није протекла без узбуђења. Победио је Нафплио са Вујковићем у седлу, власништво Коњичког клуба “Танаско”. Други је био Алвин са Нађом, а трећи Угљешићев Ауторитет, кога је јахао Лазаревић.
Поводом треће трке овог дана “Караван ДОО Богатић, друге категорије за четворогоде и старије коње на стази од 1.400 метара, с правом се може рећи да су Мачвани, велики заљубљеници у коњичке трке добили свог шампиона тркачких стаза. То је Емануел, петогоди ждребац Ане Ружић из Дубља, кога је јахао Шашић и остварио убедљиву победу. Друга је била Истра са Крстићем у седлу, власништво Госпавића, а трећи Џекрем са Сакићем у седлу, власништво Радовановића.
У петој трци овог дана “Млин Ђорђић”сулке на 1.600 метара победио је Коцкар са Личанином, власништво Угљешића. Други је био Маракеш, а трећи Винчестер.

Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa