Инфо

31. март 2011.31. мар 2011.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПРВА РЕДОВНА СКУПШТИНА

УВЕЋАН БУЏЕТ

Протекле седнице у сали средње Посавотамнавске школе окупили су се одборници, грађани и представници медија на првој редовној седници скупштине општине Владимирци. У 18 тачака дневног реда уз преглед програма рада скупштинског тела, измене и допуне одлуке о буџету и накнади за коришћење грађевинског земљишта донете су и друге важне одлуке.
- Ово су оне најбитније пошто је буџет увећан за 14 милиона динара а већи је број новина везан за грађевинско земљиште па је то захтевало измене и допуне. Све остало имало је уобичајени ток примерен оваквим скуповима, сумира рад председник општине Владица Марковић.
Донета је и одлука о општинским и некатегорисаним путевима, заштиту и унапређење животне средине, вршење скстерне ревизије завршног буџета, те о правима и облицима социјалне заштите, давању сагласности о изменама у раду дирекције за грађевинско земљиште а, усвојен, је и програм рада установа попут ЈКП “Извор“, Дом Здравља, Библиотеке “Диша Атић“. Разрешен је функције в.д. директора Дома здравља и изабран за директора ове установе доктор Александар Мирковић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa