Инфо

24. мај 2018.24. мај 2018.
Још једна „ЧИВИЈИНА“ ГРМЉАВИНА
МОТО СКУП ОД ПЕТКА НА ХИПОДРОМУ

Још једна „ЧИВИЈИНА“ ГРМЉАВИНА

Од петка до недеље Мото скуп на Хиподрому. Најатрактивнији део скупа, дефиле улицама Шапца почиње у 17 часова у суботу. Најваљени наступи Деце лоших музичара и Кикија Лесандрића и Пилота
Као што су Шапчани навикли у претходних 12 година, последњи викенд маја резервисан је за мото скуп у организацији Мото клуба „Чивија“. Брзи мотори и добра музика од петка до недеље грмеће са Хиподрома.
Шабачки скуп већ годинама уназад окупља највећи број бајкера из Србије и околине. Потврда доброг рада ове године долази и од Мото асоцијације Србије која је Шабац изабрала за домаћина централног скупа у Србији. Сви клубови који су чланови МАС доћи ће у Шабац. Биће то још једно признање за клуб који је, поред добре организације мото скупова, препознатљив и по свом хуманитарном раду, али и атрактивним обиласцима света на два точка.
Камп на Хиподрому се отвара у петак у 9 сати. Вечера за бајкере је у 18х, а концерти почињу од 20х. На бину прво излази „Предигра“, а од 23х наступају „Деца лоших музичара“. Најатрактивнији део скупа, дефиле улицама Шапца почиње у 17х сати у суботу. Сат касније бајкери ће се у кампу надметати у вештинама. Концерт „Ундер хуммер“ почиње у 20х, а од 23х ће запевати Кики Лесендрић и Пилоти.
Скуп се завршава у недељу када ће, после доручка, бајкери бити испраћени из кампа.
Прошле године на скупу је било око 1.200 мотора. Ове године се очекује 2.000. Много више „пешака“ сваке године посети ову манифестацију.
Покровитељи манифестације су традиционално град Шабац и Туристичка организцаија Шапца. Савет за координацију посолоа безбедности у саобараћају града Шапца сваке године на скупу промовише акцију „Носи кацигу“.
Клубу ће у организацији помоћи пријатељи клуба „Стар маркет“, „Граф ин“, „ПЊЛ“, „Кинко“, „Фила принт“, „Беџ“, док је медијски покровитељ манифестације „Глас Подриња“.
Сви љубитељи двоточкаша и квалитетне музике позвани су на Хиподром. Као и сваке године, део средстава од продатих карата ићи ће у хуманитарне сврхе.
Следећи велики мото догађај у нашем крају су ендуро трке на Церу следећег месеца.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa