Инфо

17. мај 2018.17. мај 2018.
ИНЦИДЕНТ НА ШАБАЧКОМ ХИПОДРОМУ

ВЛАСНИК ТУКАО ЏОКЕЈА?

Централни медији пренели су вест да је у недељу на Шабачком хиподрому претучен џокеј Лука Васиљевић. Како је изјавио за “Курир” све се догодило “због два килограма вишка” и да не зна ко га је тукао, али да претпоставља да се радило о власнику коња.
Иницидент се догодио у свлачионици за џокеје, тако да догађају нико други није присуствовао.
-Ухватио ме за врат и буквално унео у просторију за мерење. Бацио ме на зид, а кад сам пао, почео је да ме гази по стомаку, рекао је Васиљевић за београдске медије.
Џокеја је са хиподрома одвезла хитна помоћ. Како сазнајемо, њима је рекао да је добио ударац ногом у стомак, након чега је пао на земљу и да га због тога боли и кичма. После тога је одвезен на Ургентни пријем Опште болнице. Према незваничним информацијама добијеним из болнице, Васиљевић се не налази на лечењу код њих.
Александар Драгојевић, директор коњичког клуба, потврдио је да се инцидент догодио, али да се ради о личним размирицама и да су сви посетиоци Хиподрома безбедни.
-Видели смо да је један џокеј одвезен колима хитне помоћи, али не знамо шта се заиста догодило. Никаква званична пријава, ни са једне стране, није дошла до управе клуба и Организационог одбора трка. Чули смо само незваничне информације да је дошло до конфликта између тог џокеја и власника једног грла. Сви посетиоци Шабачког хиподрома, како гледаоци тако и учесници, могу да се осећају сигурно. Ако је дошло до инцидента то је било због личних размирица и сигурно се неће поновити, рекао је Драгојевић.
Догађај је пријављен полицији која ради на откривању свих чињеница.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa