Инфо

17. мај 2018.17. мај 2018.
Рођендан вртића

Тринаест година “ЧИГРЕ”

Тринаест година постојања вртића “Чигра” обележено је уз пригодан програм протекле седмице, у њиховим просторијама. Гости су уз рецитовање дечјих песмица, певање, послужење, имали прилику да уживају у обележавању овог важног дана. Према речима Радмиле Дабић, власнице вртића, свих ових година највећи мотив за постојање “Чигре” су деца, њихови осмеси и задовољство родитеља.
- Јако смо задовољни са радом с обзиром на то да је почетак био тежак. Били смо први приватни вртић који је отворен у Шапцу. Из године у годину постајало је све лакше, јер смо ослушкивали родитеље и децу, те смо им се полако прилагођавали. Јако смо задовољни јер сваке године расте број деце у вртићу. Оно што је најбитније је да су родитељи и деца јако задовољни, тако да нам то даје мотив и снагу за даље – истакла је Радмила Дабић и додала да у вртићу ради 10 васпитача који воде рачуна о око стотинак деце.
Православна црква у Шапцу има дугогодишњу сарадњу са “Чигром”, што је овом приликом истакао свештеник Славиша Марковић.
-На тринаесту годишњицу “Чигре”, могу слободно да се похвалим сарадњом измећу вртића и Црквене општине Шабац. Радмила Дабић доводила је децу из вртића у Црквену оштину Шабац од самог почетка. Имали су представу за Бадњи дан. За Ускрс су организовали фарбање јаја у Црквеној општини Шабац, а за Црквену славу јако леп програм. Такође били су ту и када се обележавала Слава града, као и још много пута. Похвалио бих овом приликом Радмилу Дабић на изузетној сарадњи јер је децу изузетно важно упознати са основним елементима вере и верског живота на начин који је њима разумљив – истакао је свештеник Славиша Марковић.
К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa