Инфо

31. мај 2018.31. мај 2018.
Кад се душа цепа
ПРОМОВИСАН РОМАН ЈЕЛЕНЕ МИЛЕНКОВИЋ У ГИМАЗИЈИ ШАБАЧКОЈ

Кад се душа цепа

У библиотеци Шабачке гимназије, протеклог петка промовисан је роман „Цепање душе“ Јелене Миленковић.
У „оази културе“, са изложеним сликама Слободанке Рафић Шефер, Маријана Исаковић, директорка Гимназије, говорила је о односу између писца, књиге и читаоца, „троуглу без кога литература не постоји“.
- Данас је много оних који пишу, а све мање читалаца. Јелена је пронашла чудесну формулу, личним шармом и кругом пријатеља на фејсбуку успела је дође до срца великог броја читалаца, што је интересантан феномен.
Иако је изашао недавно, 20. априла, у издању „Директне речи“, већ је нашао своју публику. Готово свакодневно промовише се у неком од градова Србије.
- За разлику од првенца „Не веруј речима, који је хоризонталан, ово је вертикалан, четворослојан роман. Одлучила сам да се дотакнем теме којој нисам вична – љубави. Почиње и завршава се крими причом, али је у питању игра жанрова, истакла је ауторка.
Према речима Ање Мијовић, уреднице портала „Директна реч“, у роману су своје место пронашле све ауторкине колумне, које су биле изузетно читане на порталу.
Да је Јелена омиљена и у Шапцу, сведочи и податак да су њени читаоци на промоцију донели колачиће са именима главних јунака у „Цепању душе“. Иако је, према сопственим речима „оштрорека“, у искрености је њен шарм.

М.Ф.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa