Инфо

31. мај 2018.31. мај 2018.
У НЕДЕЉУ, НА СТАРОМ ГРАДУ

ШАБАЦ ТЈУНИНГ ШОУ

У недељу, 3. јуна, Тјунинг клуб Шабац други пут организује ШАБАЦ ТЈУНИНГ ШОУ. Окупљање је на Старом граду до 12 часова, када почиње такмичење. Иако кажу да се “први мачићи у воду бацају”, још увек се прича о првом Тјунинг шоу у Шапцу, који је организован прошле године.
- Било је око сто четрдесет аутомобила, од којих се деведесет такмичило. Решили смо да то надмашимо ове године и да дамо домаћи задатак будућим организаторима, каже почасни председник Тјунинг клуба Шабац Младен Огњановић, драмски уметник у пензији, који је мирис мастикса заменио мирисом бензина.
Долазак су најавили такмичари из целе Србије и региона – из Хрватске, БиХ, Мађарске, Македоније, Бугарске...
- Такмичење је подељено у неколико категорија: за стајлинг, најгласнији издув на аутомобилу, најгласније озвучење у колима, најнижи ауто, најлепшу фелну, најбољи спојлер... За већину категорија, имамо награду за прва три места, а у фонду од преко шездесет пехара имамо награде и за забавани део програма, као што је надвлачење конопца, каже Александар Лазаревић, заменик председника Тјунинг клуба из Шапца.
У праску шаренила боја и звукова, заљубљеници у аутомобиле не заборављају оне којима је помоћ потребна. Организују хуманитарну акцију за нашег суграђанина, Филипа Рикића, тачније, за његов одлазак на операцију у Немачку.
- Алкохола неће бити ни ове године, имаћемо обезбеђење и све пратеће службе - ватрогасце, полицију, хитну помоћ... Позивамо све да дођу да будемо заједно, бучно и весело, у недељу на Старом граду, додаје Огњановић.
По завршетку програма, у 18 часова, планиран је дефиле кроз град.

М.Ф.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa