Инфо

31. мај 2018.31. мај 2018.
КАЈАК – ЕВРОПСКО СВЕ БЛИЖЕ

СА ТИСЕ ДО ПОСТОЉА

Кајакаши до недеље у Чуругу, а потом стижу у Београд. Очекује се наступ око 45 репрезентација. Зорић и Грујић међу кандидатима за медаље
Српски кајакашки репрезентативци већ су у “залету” за можда и најзначајније такмичење у 2018. години које ће бити организовано у Србији, Европско првенство. “Додатно убрзање” хватају на Тиси. Мало место Чуруг (Бачка) једно је од база репрезентативаца већ годинама, а сада је последње “преседање” пред велико такмичење чији је домаћин наша престоница.
Шабац, клуб “Зорка” ће имати три представника. Много очекивања носе леђа Миленка Зорића, који у тандему са Марком Томићевићем најављује борбу за злато. Светски шампиони, победници Светског купа и олимпијски вицешампиони једни су од главних фаворита у К2 1.000. Медаљу као амбицију има и Небојша Грујић. У двоседу на 200 метара са Марком Новаковићем, после одличја на Светском купу, жели на неку степеницу постоља и у Београду. Уз Миленка и Небојшу, шабачки кајак представља и Михаило Суботић у четвороседу на 1.000 метара. Уз њих, у стручном штабу су и шабачки тренери Урош Павловић и Милан Ђенадић.

Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa