Инфо

7. јун 2018.7. јун 2018.
Делта бизнис инкубатор

Програм за развој стартап идеја

Пријава за Делта бизнис инкубатор програм је почела 21. маја и траје до 15. јуна у поноћ. Уз подршку, знање, консултације и менторство стручног тима Делта Холдинга и бизнис консултаната, учесницима је обезбеђено подстицајно окружење, како би своју своју бизнис идеју спорвели у дело
У Стартит центру у Шапцу компанија Делта холдинг је представила свој програм за подршку развоју стартап идеја у области логистике, дистрибуције, пољопривреде и некретнина – „Делта бизнис инкубатор“.
Тромесечним програмом компанија жели да помогне стартапима из области некретнина, пољопривреде, логистике или дистрибуције да развију и унапреде свој производ или услугу уз Делтине ресурсе: знање, менторство, финансије и пословне контакте.
- Делта холдинг већ 27 година успешно креира и развија бизнисе и наша жеља је да овим пројектом пружимо могућност да људи који имају стартап идеје, то и реализују уз помоће Делте и њених ресурса. Делта бизнис, то је оно што ми радимо и што сада желимо да други своје идеје реализју. Овај програм разликује се од дугих сличних програма по томе што ће сваки тим и сваки стартап тим који уђе у инкубатор добити управо оно што му је потребно. Дакле, неће сваки добити исти пакет ресурса и пакет услуга и ресурса који могу да користе, него ће то бити индивидуално. Тако да ће неко ко реализује идеју из пољопривреде и потребно је да ради на њиви, то ћемо омогућити. Уколико неко развија апликацију везану за хотелијерство, њему ћемо омогућити да буде у хотелу и да добије оно што му је неопходно да би своју идеју развио и лансирао као успешну - истакла је Ана Брзаковић, менаџер за екстерне комуникације Делта холдинга.
Уз подршку, знање, консултације и менторство стручног тима Делта Холдинга и бизнис консултаната учесницима нуде подстицајно окружење, задатке и све што им је потребно да своју бизнис идеју спорведу у дело. Како наводи менаџер пројекта Моника Пејчић, Делта жели да подржи развој предузетништва у Србији и да подстакне оне који су на почетку реализације својих стартап идеја.
- Овај програм обухвата четири сегмента: менторску подршку у области у којој је идеја, консултантску подршку, стручњака за стартап идеје и њихов развој, различите едукације у областима у којима Делта послује и наравно финансијску подршку током три месеца која ће бити одређена у зависности од тога шта је заправо идеја и у сарадњи заједно са тимовима ћемо доћи до најбољег решења. Након тога биће одржана одбрана тих идеја и Делта ће том приликом одлучити у који стартап ће инвестирати. Делта бизнис инкубатор програм је почео 21. маја и пријава траје до 15. јуна у поноћ - навела је Моника Пејчић, менаџер пројекта Делта бизнис инкубатор.
Након селекције, тимови добијају задатке уз помоћ којих развијају свој стартап. У томе им помажу њихови ментори са којима се виђају једном недељно. За све тимове организоване су радионице и едукације на различите пословне теме. На располагању су им ресурси и знање релевантних људи из компаније, као и екстерних консултаната. Свим тимовима биће покривени трошкови у вези са присуствовањем едукацијама и тренинзима и у зависности од области којом се баве биће им додељени релевантни ментори и консултанти. Финансијска подршка за развој идеја током процеса инкубације биће прилагођена сваком тиму.
Заинтересовани тимови могу да се пријаве за програм до 15. јуна на сајту и фејсбук страници Делта бизнис инкубатора, где могу пронаћи све неопходне додатне информације.

М.Ж.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa