Инфо

7. јун 2018.7. јун 2018.
Победа за Куп изазивача
МЕТАЛОПЛАСТИКА ОКОНЧАЛА СЕЗОНУ

Победа за Куп изазивача

Дуго, више од три деценије у хали “Зорка” није слављена титула у мушком рукомету. Знало се да “Металопластика” неће славити ни ове сезоне, али је славље могло, на истом месту, да буде спремно за Нишлије. Ипак, “Железничар” је испустио титулу у последњем колу поразом у Шапцу, те је пехар поново подигнут ван Шапца, а шести узастопни пут у Новом Саду.
Бодови су “плавима” донели “Челенџ куп”. Тријумфом је окончана фантастична полусезона, потпуно супротна од бледе јесени. Два бода су обезбедила четврто место. Ипак, пред нову сезону биће промена у тиму. Нови тренер ће имати пред собом млад, оформљен тим, али без неколико првотимаца који ће у иностранство.
Опроштај Милошев
У нову сезону ће “Металопластика” и без капитена. Милош Митровић је „окачио патике о клин“, опростивши се победом од каријере посвећене “плаво-белој” боји. Дрес “Металопластике” више неће носити на терену, али ће два слова МП стајати у његовом срцу заувек.
- Хвала свима, баш свима што су ме “трпели” све ове године. Рукомет је љубав којој сам пружио много и која ми је много узвратила. Требаће времена да се привикнем на нови статус “пензионера”. Не знам шта ме даље чека, али заувек остајем уз свој клуб, спреман да помогнем у свако доба. Остајем ватрени навијач и надам се да ћемо се још радовати – истакао је капитен Милош Митровић.
Осим једне и по сезоне проведене у “Колубари”, Митровић је читаву каријеру посветио “Металопластици” поставши рекордер у броју одиграних утакмица. Забележио је и више наступа у млађим репрезентативним категоријама.
Јордино довиђења
Победом се од Шапца опростио и тренер Владан Јордовић. Ове године је одвео тим до Ф4 Купа, увео у “Челенџ куп”, а сада каријеру наставља у Израелу.
- Знате да је “Металопластика” мени више од обичне екипе. Тај клуб и Шапчани су ми приближили рукомет, допринели мом напретку и заувек ћу памтити ову сезону, биће увек на посебном месту у мом срцу. Више нисам тренер, али остајем навијач “плавих” – рекао је на опроштају Јордовић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa