Инфо

14. јун 2018.14. јун 2018.
Кривина у огледалу

Инкогнито посета министра војног

Колико је Шапчана знало да у нашем граду постоји Погон за прераду дрвета, ПВЦ и алуминијумске столарије Војнограђевинске установе "Београд" у нашем граду?
У својој инкогнито посети Шапцу, министар војни Александар Вулин посетио је управо овај Погон. Без иједног новинара са локала, а није да нема подобних овде, протутњао је кроз Шабац остављајући за собом траг некога ко као и да није био овде. Важно да га је његова камера снимила, камера његовог сајта вулин.рс и да га је васколи народ Пинка и Хепија видео у новом борбеном издању.
Ајде што нам је промакао он, као појава која је посетила наш град, јер је ред да се барем новинари обавесте да испрате догађај, него нам је промакла ситуација да у Шапцу постоји Погон за прераду дрвета, ПВЦ и алуминијумске столарије Војнограђевинске установе "Београд". Питали смо људе из те бранше да ли су чули за овај Погон, и нико ни реч. Сви се чуде одакле тако нешто код нас.
О Погону на интернету нема ни слова, сем Вулинових изјава које је дао у његовом кругу о развоју Војске. Постоји Војнограђевинска установа Београд, са седиштем у улици Ратка Ресановића 1 у Београду, и чије је одговорно лице Ненад Вујовић. Толико знамо о томе и ништа више. И не треба да знамо, војска је то, тајна, мистерија.
Можда ми нисмо у праву, можда нисмо обавештени, али чудно је да сви које смо питали не знају за овај Погон.
Богу хвала да постоји, јер ту раде неки људи, примају неке плате, плаћају се неки порези и доприноси.
Захваљујући Вулину, ето, открисмо још један вредан привредни субјекат у нашем лепом Шапцу. Проблем је што га је Вулин учинио још тајновитијим, сакривенијим, него што стварно јесте.
Каква је то потреба политичара да буду окружени само оним новинарима који ће да пренесу оно што они науме да кажу, без иједног јединог питања. Зар нисте свесни да ћете, када завршите мандате, остати сами, а да ће ти исти главоклимци одмах да нађу неко друго ухлебљење код неког актуелнијег газде. Ништа нисте научили из прошлости. Када си толико храбар да претиш суседима, Америци, НАТО... стисни петљу и презној се мало због питања о богатој тетки из Канаде.
Али, немате ви петљу господо.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa