Инфо

14. јун 2018.14. јун 2018.
Промоција добрих аутомобила, али  и града
ОДРЖАН ЧЕТВРТИ BMW СКУП

Промоција добрих аутомобила, али и града

“Сматрамо да смо поред циља скупа, промоције безбедне вожње и хуманитарне акције, многе посетиоце упознали и са нашим градом и промовисали име Шапца на многим ауто-сајтовима, ауто-магазинима и у сарадњи са другим ауто-клубовима и на тај начин га представили као туристички центар”
Четврти “BMNj скуп” организован је у недељу на Старом граду, на простору бивше касарне. На највећем мото скупу љубитеља BMNj-а у Србији присустовало је више од 300 аутомобила и мотоцикала ове марке, а програм је пратило више хиљада посетилаца.
Возачи су се надметали у различитим вештинама, а најспретнији, као и најлепши аутомобили добили су признања. Организатори “BMNj клуб Шабац” и Туристичка организација Шапца могу само да буду задовљни добро обављеним послом.
-Сви смо презадовољни. Било је боље него прошле године. Дошло је много више гостију возача, али и посетилаца. Време је било савршено, тако да је велики број породица са децом присуствовао скупу. Имали смо госте из Пуле који су сада први пут били уопште у Србији. Неколико клубова је дошло из Босне, као и наши људи из Аустрије и Немачке. За нас је веома важно да се није догодио ни један инцидент. Све ово би било веома тешко реализовати без велике подршке ТОШ и наших спонзора, навео је председник “BMNj клуба Шабац” Зоран Бабић.
Скуп промовише и безбедну вожњу. Ове године спроведена је акција “Вежи појас”, а у шабачком клубу истичу да њихов члан не може бити нико ко не поштује саобраћајне прописе.
Оргнанизатори верују да је на овај начин и град имао добру промоцију.
-Сматрамо да смо поред циља скупа, промоције безбедне вожње и хуманитарне акције, многе посетиоце упознали и са нашим градом и промовисали име Шапца на многим ауто-сајтовима, ауто-магазинима и у сарадњи са другим ауто-клубовима и на тај начин га представили као туристички центар. Имали смо свесрдну помоћ ТОШ-а и Градске управе. Од почетка сезоне ауто-скупова, можемо се похвалити да је ово највећи догађај те врсте у Србији, рекао је Александар Чокановић из “БМЊ клуба Шабац”.
ТОШ је дао велику подршку и овој манифестацији. Ово је био шести велики догађај у три недеље у чијој организацији је ТОШ учествовао.
-Велики број учесника, доста такмичарских категорија и загарантован добар провод, довели су велики број посетилаца на Стари град. Љубитељи старих и нових модела из колекције БМЊ промовисали су безбедност у вожњи и поштовање саобраћајних правила. Није био лак задатак организовати три концептуално сличне манифестације. Посебно није лако када се овако нешто организује после мото скупа и тјунинг шоуа, који су имали веома велику посећеност. Велики број учесника, гостију, као и узбудљива такмичења, оправдала су очекивања организатора и потврдила да овакав вид манифестације привлачи велику пажњу, рекао је дирекот ТОШ Срђан Митрашиновић.
Чланови клуба годинама се баве хуманитарним радом. Овог пута на скупу је помоћ сакупљана за малог Филипа Рикића оболелог од карцинома на мозгу. Поред средстава која су прикупљена у кутију намењену за ту сврху, приход од продаје мајица такође је издвојен за помоћ у лечењу петогодишњег дечака.
Најбољи такмичари и власници изложбених аутомобила добили су пехаре за три прва места. Такмичење је организовано у 10 категорија. Победници у више категорија били су Саша Филиповић из Шапца из БМЊ клуба “М” и Сергеј Наумовић из Београда из “БМЊ клуба Србија”.
Улаз је све и возаче и посетиоце био потпуно бесплатан.

М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa