Инфо

31. март 2011.31. мар 2011.
ИВАН ИСАКОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК “СТРАНКЕ СРПСКОГ СПАСЕЊА ““ МОЈА РУСИЈА“

СРБИЈА КАО ДЕО РУСИЈЕ

Будимо реални и искрени, Србија је сада један политички, економски и војни кепец кога ни шиптари не узимају за озбиљно, а да не говорим о земљама Европе. Доласком Русије на Балкан, постављањем руских војних база у Србији и Републици Српској, ми бисмо имали гарант опстанка српскога народа на овим просторима, опстанак православља и очување свих наших територија.
Са политичког аспекта, Србија, као део Русије, више никада не би била инфериорна на светској политичкој сцени. Ми ту инфериорност плаћамо крвљу, вековима!
Сваки реалан и трезвен Србин би могао да закључи да ниједан српски политичар не може имати исту тежину на политичкој сцени или се поредити са државницима калибра Владимира Путина или Дмитрија Медведева. Значи, ми бисмо политички били збринути и заштићени за сва времена! Економски гледано, све што Србија произведе, није довољно да се подмире потребе једне четвртине Москве. Отворило би се огромно тржиште братске Русије, где би се плански уклопила пољопривредна и индустријска производња Србије. Могућности су неограничене, а незапосленост би била сведена на минимум. Изнад свега, желим да нагласим да Србија никада не би изгубила свој идентитет, јер Русима не треба наша историја, имају је; не треба им наша територија, имају је поприлично; не треба им наш понос, имају га и те како; не треба им наша традиција, наше песме, игре, обичаји, наш језик, наше православље, имамо га! Која земља већ годинама безрезервно, и без икакве личне користи, штити интересе Србије у свету и брани наше Косово у Уједињеним нацијама? Русија.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa