Инфо

31. март 2011.31. мар 2011.
ФУДБАЛ: ФК „МАЧВА“: ФК „ВУЈИЋ ВОДА“(Ваљево) 4.0

УБЕДЉИВА ПОБЕДА

Одлична представа ФК “Мачве“. Мали број гледалаца
Шабац, 26.03.2011.године. Стадион: ФК „Мачве“. Гледалаца: 600. Резултат: 1:0 Ковачевић у 9, 2:0 Гаврић у 11, 3:0 Гаврић у 17. и 4:0 Ковачевић у 87. мунуту. Жути картони: Самуровић, (ФК „Мачва“), Ракоњац, Милекић (ФК „Вујић Вода“).
Самуровић, Тајдић (од 72. минута Ковачевић), Пејовић, Ристивојевић, Марковић, Лазић, Самуровић, Обровац (од 80. минута Панић), Милинковић (од 46. минута Радовановић), Ковачевић, Гаврић.
Сигурном игром, у којој ниједног минута гледаоци нису стрепели за резултат, побеђени су гости из Ваљева, који су да подсетимо нанели први пораз ФК „Мачви“ у јесењем делу првенства.
Питање победника је решено већ у првих 20-ак минута, када су Гаврић и Ковачевића погађали гол ФК „Вујић Воде“, те је друго полувреме било је лишено резултатске неизвесности, мада су гости упорно нападали и приказали се као веома добар тим.
Интересантно је напоменути да је ФК „Вујић Вода“, битно појачана у прелазном року, приказала знатно бољу игру него у јесењем делу када је победила ФК „Мачву“.
Тим је победа ФК „Мачве“ и вреднија. Уосталом питање је како би се ова утакмица и завршила да тренер ваљеваца није неуспешно експериментисао, те у стартној постави на десног бека поставио неискусног Јовичића, који је иначе шпиц играч, и на овој позицији је први пут играо, где је „налетео“ на најбољег играча ФК „Мачве“ Гаврића који га је у првим минутима утакмице дословно „разбио“.
Треба истаћи да је ФК „Вујић Вода“ и у првом и у другом полувремену имала неколико веома добрих прилика за постизање гола, па су чак гости погодили и стативу гола ФК „Мачве“, али што због непрецизности својих играча, што због добрих интервенција голмана Степандића нису успели да постигну ни почасни гол.
На крају треба рећи да је ФК „Мачва“ победила екипу која је неупоредиво боља од екипе ФК „Слоге“ (Пожега) од које је прошлог викенда изгубила.
Следеће суботе ФК „Мачва“ гостује у Петровцу на Млави, екипи ФК „Слоге“ коју је у јесењем делу поразила са 3:0. Подсећамо да ФК „Мачва“ није победила на гостовању од пролећног дела прошлог првенства, те је време да ову серију прекине.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa