Инфо

28. јун 2018.28. јун 2018.
Одржани сусрети жена у Шапцу

Одржани сусрети жена у Шапцу

Удружење жена „Љиљан “Шабац обележило је 21. годину постојања. У суботу 23. јуна на мотелу. Како је и примерено овој манифестацији је присуствовало око 300 гостију из 25 градова и места из Србије и Републике Српске.
Уз пригодан културно забавни програм и вечеру како приличи оваквом скупу , шапчанке су представиле свој град на најлепши могући начин како је и некада био познат Мали Париз. Обележена је и још једна годишњица Удружења жена која упркос турбулентним временима опстаје и сваке године бележи благи пораст чланица.
Изабрали смо баш овај датум када је позната манифестација, фестивал „Руже Липолиста“ јер је жена једна ружа, треба је неговати и волети поручиле су са сусрета чланице удружења .
Ово удружење је спојило лепо и корисно па је вече и хуманитарна лутрија чији приход ће бити усмерен за помоћ деци са посебним потребама. “Љиљан“ настоји да обележи све манифестације о жени, као и да едукује у погледу њеног здравља и улоге у друштву.
Сваке године Удружење организује дводневни излет за чланице широм Србије, обилазак неког града и упознавање културно историских знаменитости. У протеклом периоду упознале и посетиле су много градова планина, река, језера, бања, музеја, манастира и тако схватиле колико нам је Србија лепа и богата.
Уз честитке гостију других удружења представника Управе Града Шапца, многих спонзора упућене су искрене жеље да се у оваквој пријатној атмосфери обележи још много јубилеја овог удружења.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa