Инфо

28. јун 2018.28. јун 2018.
ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У СЕЗОНИ

Јадрани између туге и среће

После десет и по месеци, сезону затвара дуел за Окружну лигу. Локални дерби “Јединство” - “Цер”. Улог пласман/опстанак у петом рангу
Остало је још само једно непопуњено место у Окружној лиги, једно место у најквалитетнијој лиги под ингеренцијом Фудбалског савеза Мачванског округа, попуниће га Јадрани, то је извесно, али не и који Јадрани?
Сезона започета још средином августа 2017. године, епилог ће добити у окршају “Јединства” из Малог Зворника, двоструког вицешампиона, вицешампиона МОЛ “Јадар”, односно Мини лиге за попуну Окружне лиге и “Цера” из Јадранске Лешнице, тима који је лоше почео Окружну лигу, потом се вратио, деловало осигурао опстанак, међутим серија неуспеха у финишу довела их је до бараж позиције и борбе за спас у једном мечу. Пропозиције су јасне, познате. Можда се питање реши у 90 минута, а ако не, следе једанаестерци.
У сезони 2015/16 ове екипе биле су најбоље у јадарској групи међуопштинског ранга, али је ипак успешнији “Цер” обезбедио титулу и виши ранг. Међусобни мечеви те сезоне донели су победу Лешничана на свом терену 4:2 и реми у Зворнику 1:1. “Цер” свакако жели и трећу узастопну сезону да игра у окружном рангу, док Мали Зворник тежи да гледа ову лигу поново после седам година.
Фаворита у суботу тешко је одредити, све је могуће, чак и да пенали одлуче, једино неће бити друге прилике, овог лета, за пораженог.
Утакмица почиње у 18 часова суботу. Место одигравања није познато у тренутку штампе броја пред вама, али “први фаворит” је био стадион “Лагатор” у Лозници. Када буде одређен домаћин, биће позната и службена лица за последњу утакмицу у сезони 2017/18.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa