Инфо

5. јул 2018.5. јул 2018.
РЕКРЕАЦИЈОМ ДО ЗДРАВЉА
У ШАБАЧКОЈ ТВРЂАВИ ПОЧИЊЕ ТРЕЋЕ ФИТНЕС ЛЕТО

РЕКРЕАЦИЈОМ ДО ЗДРАВЉА

Протекле седмице у Градској кући одржана је конференција поводом Трећег фитнес лета које организује Спортско удружење “Ника”, а чији је покровитељ Град Шабац. На конференцији су говорили Драган Николић, члан Градског већа Шапца и инструкторка Сања Никшић.
- Треће Финтес лето одржаће се на Тврђави на Старом граду, а током целог јула, заинтересовани ће имати прилику да вежбају беслатно. У питању је кардио тренинг а интезитет ће бити прилагођен широким масама, тако да свако може да га испрати. Термини за одрасле су понедељком, средом и петком од 21.00, док је за децу испод десет година програм прилагођен њиховом узрасту, средом и петком од 20.00 часова – истакла је Сања Никшић и додала да заинтересоване и ове као и претходних година очекају разни поклони.
Град Шабац у сегменту рекреативног спорта подржава све манифестације које ће ангажовати велики број суграђана, па тако и Фит лето.
- Рекреативни спорт је јако битна грана спорта, а чини се да је уз професионални, увек у другом плану. Трудимо се да када год нам се укаже прилика, подржимо ову врсту активности. Сматрам да је нарочито за наше лепше половине јако битно да учествују у томе. Можда се неком свиди и нађе разлог да настави да тренира. У сваком случају било која врста бављења физичком активношћу рекреативног типа је изузетно битна – истакао је Драган Николић.
С обзиром да је до сада између 500 и 1.000 људи активно учествовало у овом пројекту, и ове године се очекује велики број вежбача.

К.Ј.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa