Инфо

31. март 2011.31. мар 2011.
СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ШАПЦА

ПОШТА ЖРТВАМА НАТО БОМБАРДОВАЊА СРБИЈЕ

На 13. Градској скупштини, одржаној прошлог петка, без веће расправе усвојено свих 18 тачака дневног реда
Након што је, на подсећање одборника ДСС-а, минутом ћутања одата почаст жртвама НАТО бомбардовања 1999. године, отпочело је тринаесто заседање шабачке градске скупштине. Изненађења није било. Без веће расправе, владајућа коалиција усвојила је свих осамнаест предложених одлука.
Редове опозиције, за говорницом најчешће су бранили представници СРС-а, СПСа и ДСС-а. Док се својом ангажованошћу, по ко зна који пут, издвојио одборник СРС-а Србољуб Живановић. Подстакнут, управо, честим приговорима и замеркама овог “хиперактивног радикала“, председник Скупштине Прим. др Слободан Мирковић га је у току седнице частио епитетом “несташни“.
Међутим, и поред “опуштене“ атмосфере која је владала у амфитеатру Више школе за образовање васпитача, прошог петка се расправљало о изузетно важним питањима за живот града. Прва тачка дневног реда односила се на одлуку о прихватања споразума о изградњи, управљању и коришћењу регионалног система за управљање чврстим комуналним отпадом на територији гградова Шапца и Сремске Митровице.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa