Инфо

12. јул 2018.12. јул 2018.
Још “генералка”
ФК МАЧВА – ПРИПРЕМЕ

Још “генералка”

Утакмицом против “Беласице” одиграном синоћ, фудбалери “Мачве окончали су припреме за Златибору и преосталих девет дана, колико је остало до старта нове сезоне, провешће у Шапцу. Слику учињеног на припремама, ону најкомплетнију, требало би да да генерална проба, гостовање у Борчи, домаћем “БСК”-у овог викенда. Борчани свакако нису ни близу квалитета суботичког “Спартака” првог ривала у новој суперлигашкој сезони, али ће на испиту бити уиграност “црвено-црних”.
Током десетодневних припрема “Мачва” је на Златибору одиграла четири меча. Побеђен је “Рад” 2:1 (Матић и Гемовић), пораз Шапчанима нанели су “Крупа” 0:1 и “Младост” Лучани 0:2, док у тренутку штампе немамо исход меча против македонског прволигаша. Против Лучанаца за Мачву играли: Пулетић, Пејовић, Лазаревић, Ристивојевић, Тошић, Ивић, Адамовић, Обровац, Гемовић, Владисављевић, Гаврић. Улазили: Гигић, Јовановић, Јеремић, Бабић.
“Мачва” ће у нову сезони са важним изменама, посебно у навали. Пут Азије отишао је Никола Милинковић, нови играч узбекистанске “Сокдиане”, а близу одласка је и најбољи играч, односно стрелац протекле две сезоне Бојан Матић. Још раније, слободу у избору клуба добили су Арсенијевић, Ђуришић, Хрубик, а на старту прелазног рока нови клуб пронашао је голман Филиповић. У тим је стигао голман Вићић, неколико играча је на проби. Прелазни рок траје до 31. августа.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa