Инфо

19. јул 2018.19. јул 2018.
УРЕЂЕЊЕ ЗМИЊАКА
ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА БАЛОН САЛИ У ОШ “Јован ЦвијиЋ”

УРЕЂЕЊЕ ЗМИЊАКА

Представници Градске управе посетили су протекле седмице Змињак, у ком су почели радови на балон сали у Основној школи “Јован Цивјић”. Ове година ће мештани Месне заједнице на располагању имати 1, 2 милиона, а прошле године су на референдуму изгласали реконструкцију балон сале и за то су определили 2,5 милиона.
-Од школе се увек почиње, јер су нам деца најпреча. Ово је темељ друштва, тако да балон сала значи доста, како би се наша деца приближила и имала исте или сличне услове као и деца у граду. Предлози за следећи референдум су као и у сваком селу, уређење Дома културе, путна инфрастртуктура и црква – истакао је председник Месне заједнице “ “Змињак – Скрађани” и одборник Скупштине града Шапца, Драган Станковић.
Према речима директора ОШ “Јован Цвијић, Владимира Симића, правилан развој деце најважнији, за све мештане је важан, а пре свега њиховим родитељима
-Све друго може да чека, здравље не може. Желим да изразим у име школе захвалност граду Шапцу, Локалној самоуправи и нашим мештанима који су одлучили да средства усмере ка изградњи ове сале – навео је Симић.
Јелена Топаловић Петровић, позвала је овом приликом мештане да се уколико то нису, упишу у списак за непосредно изјашњавање.
-Сведоци смо реализације сјајног пројекта који је прошле године изгласан у Змиљаку. Успоставља се темељ сале која ће бити коришћена и од стране пре свега ученика школе али и осталих мештана Змињака. Позивам све мештане Змињака и Скрађана да смишљају идеје за пројекте за непосредно изјашљавање ове године. Наравно, позивам их да се уколико већ нису, упишу у списак учесника за непосредно изјашњавање, да предлажу пројекте, плаћају порез и изађу са новим идејама ове године – поручила је Јелена Топаловић Петровић.

К.Ј.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa