Инфо

19. јул 2018.19. јул 2018.
ЗАВРШЕН КОНКУРС
КОМПАНИЈЕ ДЕЛТА ХОЛДИНГ

Седам тимова у Бизнис инкубатору

Делта Холдинг одабрао је седам тимова који улазе у Делта Бизнис Инкубатор. Од 163 пријаве, 27 тимова позвано је да своју идеју одбрани пред комисијом која је изабрала да у Инкубатор уђу: БНС ЕНЕРГY, Београд; ЦАЛЛИСТА ФИНЕ ФООД, Београд; ДЕВАНА АЕРО, Београд; ФРИГО ГЕЛ, Чачак; ХОТЕО, Београд; УДРУЖЕЊЕ ЗА ЛОКАЛНИ РАЗВОЈ КАМЕНИЦА, Ниш; СМАРТ ЊАТЕРИНГ СОЛУТИОНС, Нови Сад.
Током три месеца трајања овог бизнис инкубатора, сви тимови ће једном недељно имати састанке са ментором, бизнис консултантом и присуствовати едукацији на различите бизнис теме (ПР, маркетинг, финансије, продаја...). Радиће и на задацима који ће им помоћи да развију свој стартап. Осим тога, сваки тим ће додатно добити оно што им је потребно за развој свог стартапа, од конкретних контаката и састанака са релевантним људима до могућности да свој производ или услугу тестирају на нашем имању, у хотелу, фабрици.
- Да бисте напредовали морате стално да иновирате и развијате нове програме, пројекте, производе. За реализацију овог програма укључили смо цео менаџмент свих Делтиних чланица. Двадесет и један ментор из компаније биће на располагању тимовима у инкубатору. Надамо се да ће Делта једног дана моћи да се похвали како је помогла развој светски познатог производа или услуге - објашњава Моника Пејчић, менаџер програма Делта Бизнис Инкубатор.
Комисија која је бирала тимове који ће ући у Делта Бизнис Инкубатор била је састављена од 13 запослених Делта Холдинга и 15 истакнутих људи из других компанија, банака, ревизорских кућа, медија и са факултета. На тај начин објективније је процењен потенцијал пријављених тимова и идеја.
После три месеца трајања Инкубатора, тимови ће имати могућност да представе свој бизнис план и траже инвестицију Делта Холдингу за даљи развој свог стартапа.
Делт Холдинг је свој бизнис инкубатор представио и у Шапцу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa